Skip to main content

Veel mensen kennen het gevoel van mistroostigheid als je terugkomt van vakantie en weer aan het werk bent: vakantie blues, noem ik het maar.

Vaak heeft dit te maken met een veranderd ritme van de dag. Waar de dagen tijdens de vakantie eindeloos lijken, en de energie net zo, valt het reguliere stramien wat koud op je dak. Na een week zit je echter weer in je ritme, is de balans werk/priv├ę goed en voel jij je in het werk helemaal op je plek.

Maar zo werkt het niet altijd. Soms is het namelijk geen vakantie blues, maar kan je je draai en het bijpassende plezier in het werk echt niet meer vinden. Je bent moe, prikkelbaar, er komt weinig uit je handen.

Herken je dit? Dan heeft de vakantietijd je helder gemaakt dat het tijd is voor een volgende stap in jouw loopbaan/leven. Tijd voor actie dus! Maar waar begin je?

Nou, heel makkelijk: ga naar een coach. Iemand die jou spiegels kan voorhouden en jou faciliteert in het vinden van jouw volgende stap. Een coach die jou begeleidt in het herontdekken van jezelf, je talenten, je waarden. En vanuit die basis met je toewerkt naar het vinden van je drijfveren in deze fase van je leven.

Wil jij ook weer voldoening en plezier uit het werk en leven halen? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Ik ben weer terug van vakantie en het licht staat op groen! ­čśŐ