Skip to main content

Over

Linda Hennig

Werken met en voor mensen: daar houd ik van en daar ligt mijn kracht. Als coach onderscheid ik me in de eerste plaats door gewoon mezelf te zijn. Vanuit oprechte belangstelling en een goed ontwikkeld inlevingsvermogen luister ik en observeer ik. Mijn openheid en nuchtere mentaliteit zorgen ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen en vertrouwen ervaren. Tegelijkertijd vinden ze in mij een coach die ze een eerlijke spiegel durft voor te houden en hen uitdaagt om echt in contact te komen met zichzelf. Mijn waarneming en reflectie op alle niveaus gebruik ik om bij mijn coachees zelfbewustzijn en inzicht te creëren.

Meer over mij

Facts & figures

  • Sinds 2018 erkend coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA
  • 25 Jaar HR-advies ervaring in bedrijfsleven en overheid.
  • Geboren (in 1964) en getogen in Rotterdam.
  • Getrouwd met Hans, moeder van 2 volwassen dochters.
  • In de westerse astrologie een leeuw, in de oosterse een draak, in Human Design een Reflector.
  • Focus op verbinding, coaching en ontwikkeling.
  • Deze woorden passen bij mij: rustig, nuchter, sensitief, vriendelijk, doortastend, informeel.
  • Mijn passie is dansen. Na een opleiding tot danscoach integreer ik beweging en muziek nu in mijn coaching.

Au Bord du Chemin

Ik ben geen coach die wil uitstralen dat ik alles al weet; het leven is en blijft een leerproces, ook voor mij. Waar nuttig deel ik ook mijn eigen leerervaringen. Een coachtraject is voor mij een reis met bestemming onbekend. Niet zonder doel, maar als een proces dat zich ontvouwt. De naam van mijn praktijk ‘Au Bord du Chemin’ is dan ook niet voor niets ontleend aan het lied ‘Une belle histoire’ van Michel Fugain. Een lied over overgave, je laten meevoeren, nieuwe kansen creëren en benutten en omarmen wat er op je pad komt.

Welke verandering wil jij in je leven realiseren?

Wat anderen zeggen

Ik wil jou bedanken voor de afgelopen periode. Je gaf mij de ernst aan van hoe mijn situatie was, zonder oordeel. We hebben goede gesprekken gehad en je had vertrouwen in mij. Beetje bij beter ging ’t beter en ik ben nu blij met de keuze die ik heb gemaakt t.a.v. het werk. Ik blijf waken voor mijn valkuilen. Het gaat goed met mij en daar ben ik dankbaar voor!

Vrouw, 44 jr

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik bij Linda kwam binnenwandelen. Ze is professioneel, kan zich heel goed inleven en laat je zelf tot inzichten komen. Ook prikt ze overal doorheen. Het is prettig om met haar te praten. Voor iemand die niet van praten houdt, zoals ik, is dat heel bijzonder. Lieve Linda (topcoach), nogmaals bedankt, je hebt me de kracht gegeven, die ik nodig had.

Vrouw, 35 jr

Ik heb mezelf teruggevonden en heb dingen ontdekte over mezelf die ik of vergeten was of die ik niet wist. Ben hier heel erg blij mee en ben Linda hier heel erg dankbaar voor! Ook op de dagen dat het even niet meezat of dat ik in een dip zat, was Linda er voor me. Dankjewel!

Vrouw, 31 jr

Ik heb de activiteiten heel positief ervaren: de vrijheid, denkwijze, energie, vibe. Ik kon mezelf zijn, voelde me op mijn gemak. Het heeft me weer een stuk verder gebracht in mijn ontwikkeling en ik ben blij met het resultaat: een leuke baan.

Man, 29 jr

Ik heb me bij Linda veilig gevoeld, ook wanneer ik me fysiek en mentaal minder voelde. Ze heeft me professioneel en menselijk bijgestaan. Uiteindelijk is alle inzet met een mooi resultaat beëindigd: een baan!

Vrouw, 59 jr

Linda is een energieke en betrouwbare coach. Voor mijn gevoel hebben wij in een aantal maanden grote resultaten geboekt. Ik weet nu waar belangrijke valkuilen bij mezelf liggen die ik hiervoor niet zag. En nog belangrijker: dankzij Linda weet ik nu hoe ik deze kan identificeren en er mee om kan gaan.

Man, 28 jr

Het traject was zeer waardevol en heeft mij stap voor stap inzichten gegeven in wat ik wil en kan en ook niet kan, en hoe ik mijn doel kan bereiken. De confronterende gesprekken en methodische aanpak hebben mij het vertrouwen en de vaardigheden gegeven om toe te werken naar betaald werk op de arbeidsmarkt, passend bij mijn opleiding maar ook bij mijn gezondheidssituatie. Linda was een goede coach met een professionele en prettige werkwijze.

Vrouw, 38 jr