Skip to main content

Regelmatig breng ik je op de hoogte van mijn activiteiten. Ik houd ervan om steeds nieuwe wegen te verkennen om mensen in contact te brengen met coaching en specifiek met mijn coaching praktijk.

YouTube kanaal

Zo ben ik onlangs gestart met een eigen coaching kanaal op YouTube. In mijn video’s neem ik je graag mee in de wereld van life coaching. Ik deel inzichten, modellen, kennis, ervaringen en hoop de kijkers zo te verleiden om in beweging te komen. Of het dient als reminder om de verandering die je al tot stand hebt gebracht te behouden. Mijn drijfveer is vooral om coaching dichter bij mensen te brengen, de drempel te verlagen. Ik ben enorm voorstander van het delen van kennis en inzichten. Het idee ‘kennis is macht’ heeft mij nooit zo aangesproken. Anderen noemden mij naïef. Maar ik heb de tijd nu mee: delen heeft de toekomst!

Ik nodig je van harte uit om mijn video’s te bekijken. Het zou leuk zijn als je je wilt abonneren, dan krijg je (bij het aanzetten van de notificatie) vanzelf bericht wanneer een nieuwe video is geplaatst.
Plaats ook gerust een opmerking! Bijvoorbeeld wat je vond van de inhoud en welke thema’s je interessant zou vinden voor een volgende video. Natuurlijk stel ik liken en delen ook op prijs!

Google Maps – reviews

Au Bord du Chemin is nu ook te vinden op Google Maps. Omdat ik daar nu pas mee ben gestart staan er nog geen reviews.
Mocht je al door mij gecoacht zijn en alsnog een korte review willen achterlaten, dan stel ik dat erg op prijs!