Skip to main content

Een leven dat past bij wie je bent, dat gun ik iedereen. Een leven dat niet gebaseerd is op wat anderen van je verwachten, maar dat past bij jóuw talenten, jóuw drijfveren, jóuw eigenschappen.

Zelf heb ik het gevonden en weet ik hoe ik kan bijsturen als ik het even kwijt ben. Door eerst mezelf goed te leren kennen, mijn talenten te herontdekken, los te laten en nieuwe keuzes te maken, leef en werk ik in vrijheid.

Zoek jij dit ook? Met een kort & intensief coachtraject kan jij de basis leggen voor het vinden van een bestaan dat bij je past. Dit traject is door mij ontwikkeld speciaal voor mensen die écht aan een volgende stap toe zijn, bereid zijn in de spiegel te kijken en zichzelf de tijd en ruimte gunnen om hieraan te werken.

Ben je toe om te leven naar wie je écht bent? Bel of mail me op 06-28474036 / linda@aubordduchemin.com voor meer informatie.

Coaching is mogelijk op mijn locaties in Rijswijk of Rotterdam, én online.