Ervaringen van klanten

This post is also available in: English

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid!

Hieronder vind je een aantal ervaringen van klanten:

“Het traject was zeer waardevol en heeft mij stap voor stap inzichten gegeven in wat ik wil en kan en ook niet kan, en hoe ik mijn doel kan bereiken. De confronterende gesprekken en methodische aanpak hebben mij het vertrouwen en de vaardigheden gegeven om toe te werken naar betaald werk op de arbeidsmarkt, passend bij mijn opleiding maar ook bij mijn gezondheidssituatie. Linda was een goede coach met een professionele en prettige werkwijze.”-  H (maatschappelijk werker in Delft)

“In het coachtraject ben ik me bewust geworden van mijn non-verbale communicatie door de feedback die Linda me gaf. Dit gaf waardevolle inzichten. Ik waardeer haar openheid, de manier waarop ze mij op m’n gemak kon stellen en hoe flexibel ze omging met afspraken als het niet goed ging met me. Ik kan haar als coach aanbevelen.” – L (gedragswetenschapper in Voorburg)

“Het is nu bijna een jaar geleden dat ik bij Linda kwam binnenwandelen. Het was het mooiste kerstcadeau dat ik mocht ontvangen vorig jaar, coachingssessies volgen.
Ze is professioneel, kan zich heel goed inleven en laat je zelf tot inzichten komen. Ook prikt ze overal door heen. Het is prettig om met haar te praten, zelfs vaak langer dan de sessie. Voor iemand die niet van praten houdt, zoals ik, is dat heel bijzonder. Lieve Linda (topcoach), nogmaals bedankt, je hebt me de kracht gegeven, die ik nodig had/nog steeds nodig heb.” – D (manager in Amsterdam)

“Linda is een energieke en betrouwbare coach. Voor mijn gevoel hebben wij in een aantal maanden grote resultaten geboekt. Ik weet nu waar belangrijke valkuilen bij mezelf liggen die ik hiervoor niet zag. En nog belangrijker: dankzij Linda weet ik nu hoe ik deze kan identificeren en er mee om kan gaan.”  – M (startup ondernemer in Delft)

“Linda is als coach betrokken en erg prettig in de omgang. Tijdens onze gesprekken wist Linda me goed in de emotie van het probleem te brengen waardoor we heel scherp kregen waar ik aan moest werken!” – D (startup ondernemer in Delft)