Ervaringen van klanten

This post is also available in: English

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid!

Hieronder vind je een aantal ervaringen van klanten:

“De kennismaking voelde al zeer goed. Heel open en relaxed en het helpt dat je zelf open bent over wat jij hebt meegemaakt. Dit maakt het makkelijker om opener te zijn.
De sessies waren zinvol en kwamen als vanzelfsprekend, wat ik als positief ervaar. Ik keek er vaak naar uit om weer een sessie te hebben. Ze hebben mij nu gebracht naar dat ik bewuster ben van mijn gedrag en dat ik meer uit mezelf wil halen.
Ik heb alles tijdens de sessies als prettig ervaren. Alles gaat lekker vanzelf en echt een perfect luisterend oor die ook de juiste dingen terug zegt. Zeker een aanrader voor iedereen die een coach nodig heeft voor wat extra handvatten en een duwtje in de rug kan gebruiken.” – R (horeca manager, Rotterdam, 27 jr)

“In de coaching heb ik goede begeleiding ervaren bij het bewust worden van de emotionele impact van terugval in oude negatieve (werkervarings)patronen. De coach stond open voor mijn keuzes en heeft mij daarin begeleid. Ook heeft ze me begeleid in het zoeken van een goede balans op moeilijke momenten. Ik heb me bij de coach veilig gevoeld, ook wanneer ik me fysiek en mentaal minder voelde. De coach heeft me professioneel en menselijk bijgestaan.
Het re-integratietraject dat volgde op het coachtraject is soepel verlopen. Samen zijn we actief bezig geweest om naar werkmogelijkheden te zoeken en hebben we besproken wat een effectieve aanpak kon zijn. Uiteindelijk is alle inzet met een mooi resultaat beëindigd: een baan!” – N (zorgcoördinator, Voorburg, 59 jr)

“Via een kaartje wil ik jou bedanken voor de afgelopen periode. Je gaf mij de ernst aan van hoe mijn situatie was, zonder oordeel. We hebben goede gesprekken gehad en zijn blijven geloven in een fijne afloop. En je had vertrouwen in mij. Beetje bij beter ging ’t beter en ik ben nu blij met de keuze die ik heb gemaakt t.a.v. het werk. Ik blijf waken voor mijn valkuilen. Het gaat goed met mij en daar ben ik dankbaar voor!” – M (onderwijsassistent, Voorburg, 44 jr)

“Het traject was zeer waardevol en heeft mij stap voor stap inzichten gegeven in wat ik wil en kan en ook niet kan, en hoe ik mijn doel kan bereiken. De confronterende gesprekken en methodische aanpak hebben mij het vertrouwen en de vaardigheden gegeven om toe te werken naar betaald werk op de arbeidsmarkt, passend bij mijn opleiding maar ook bij mijn gezondheidssituatie. Linda was een goede coach met een professionele en prettige werkwijze.”-  H (maatschappelijk werker, Delft, 38 jr)

“In het coachtraject ben ik me bewust geworden van mijn non-verbale communicatie door de feedback die Linda me gaf. Dit gaf waardevolle inzichten. Ik waardeer haar openheid, de manier waarop ze mij op m’n gemak kon stellen en hoe flexibel ze omging met afspraken als het niet goed ging met me. Ik kan haar als coach aanbevelen.” – L (gedragswetenschapper, Voorburg, 35 jr)

“Het is nu bijna een jaar geleden dat ik bij Linda kwam binnenwandelen. Het was het mooiste kerstcadeau dat ik mocht ontvangen vorig jaar, coachingssessies volgen.
Ze is professioneel, kan zich heel goed inleven en laat je zelf tot inzichten komen. Ook prikt ze overal door heen. Het is prettig om met haar te praten, zelfs vaak langer dan de sessie. Voor iemand die niet van praten houdt, zoals ik, is dat heel bijzonder. Lieve Linda (topcoach), nogmaals bedankt, je hebt me de kracht gegeven, die ik nodig had/nog steeds nodig heb.” – D (payroll manager, Amsterdam, 35 jr)

“Linda is een energieke en betrouwbare coach. Voor mijn gevoel hebben wij in een aantal maanden grote resultaten geboekt. Ik weet nu waar belangrijke valkuilen bij mezelf liggen die ik hiervoor niet zag. En nog belangrijker: dankzij Linda weet ik nu hoe ik deze kan identificeren en er mee om kan gaan.”  – M (startup ondernemer, Delft, 28 jr)

“Linda is als coach betrokken en erg prettig in de omgang. Tijdens onze gesprekken wist Linda me goed in de emotie van het probleem te brengen waardoor we heel scherp kregen waar ik aan moest werken!” – D (startup ondernemer, Delft, 27 jr)