Ervaringen van klanten

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid

Hieronder vind je enkele ervaringen van mijn coachees:

Meer mezelf in sales én meer resultaat
man, 26 jr
"Ik ging ervan uit dat mijn zakelijke meetings strikt formeel zouden moeten zijn. Hierdoor kwam ik vaak niet tot de werkelijke behoefte van de klant zonder gewenst resultaat als gevolg. Linda heeft mij gecoacht in de ‘menselijke’ kant van zo’n meeting. Het heeft mij doen beseffen dat juist dit een belangrijke factor is om een vertrouwensband met een zakelijke relatie op te bouwen. Het heeft mij geleerd ‘gewoon’ mijzelf te zijn tijdens de salesgesprekken."

Bewustzijn van pijn gaf inzichten
vrouw, 44 jr
"In het begin heb ik een moment gehad dat ik dacht… uhh ik voel me nu verdrietiger dan toen ik aan de sessie begon, is dit wel voor mij, maar al snel realiseerde ik me dat het nodig was om de pijn weer te voelen om te begrijpen waarom dingen mij kwetsen en waarom ik dan reageer zoals ik reageerde in situaties. Dus eigenlijk heb ik het traject ondanks alle emoties eromheen, zeer vertrouwd en prettig ervaren. Ik ben nu bewust dat ik meer voor mijzelf moet zorgen, dat het nodig is om aan mijzelf te denken, de tijd en rust te nemen."

Mooie inzichten en meer rust
vrouw, 31 jr
"De gesprekken met Linda gingen vrijwel vanzelf, ze heeft me veel mooie inzichten gegeven en meer rust door de
juiste vragen te stellen of je een spiegel voor te zetten. Linda is een warm persoon, die door het delen van
persoonlijke anekdotes een gevoel geeft alsof je haar al langer kent. Hierdoor voelde het voor mij altijd vertrouwd
om m’n verhaal te delen."

Beter loslaten en meer focus
vrouw, 35 jr
"Ik heb het traject erg positief ervaren. Een erg fijne coach die de juiste vragen stelt waardoor je zelf achter zaken komt. Ze is rustig en luistert heel goed, zeker ook naar gevoelens die niet  uitgesproken worden. Wat me meteen opviel was dat er gericht werd op het innerlijk: wat voel ik, wie ben ik, wat vind ik hiervan en ook waar ben ik mee bezig. Ondersteund door modellen, theorieën en assessments lukte het mij om heel praktisch zaken toe te passen. Het waren eyeopeners over hoe je met kleine aanpassingen in werkwijze, denkwijze, houding ed. gewenste resultaten kunt behalen."

Bewuster van mijn gedrag
man, 27 jr

"De kennismaking voelde al zeer goed. Heel open en relaxed en het helpt dat je zelf open bent. Dit maakt het makkelijker om opener te zijn. De sessies waren zinvol en kwamen als vanzelfsprekend, wat ik als positief ervaar. Ik keek er vaak naar uit om weer een sessie te hebben. Ze hebben mij nu gebracht naar dat ik bewuster ben van mijn gedrag en dat ik meer uit mezelf wil halen.
Ik heb alles tijdens de sessies als prettig ervaren. Alles gaat lekker vanzelf en echt een perfect luisterend oor die ook de juiste dingen terug zegt. Zeker een aanrader voor iedereen die een coach nodig heeft en een duwtje in de rug kan gebruiken."

Waardevolle inzichten
vrouw, 35 jr

"In het coachtraject ben ik me bewust geworden van mijn non-verbale communicatie door de feedback die Linda me gaf. Dit gaf waardevolle inzichten. Ik waardeer haar openheid, de manier waarop ze mij op m'n gemak kon stellen en hoe flexibel ze omging met afspraken als het niet goed ging met me. Ik kan haar als coach aanbevelen."

Goed in de emotie van het probleem
man, 27 jr

"Linda is als coach betrokken en erg prettig in de omgang. Tijdens onze gesprekken wist Linda me goed in de emotie van het probleem te brengen waardoor we heel scherp kregen waar ik aan moest werken!"

Je had vertrouwen in mij
vrouw, 44 jr

"Via een kaartje wil ik jou bedanken voor de afgelopen periode. Je gaf mij de ernst aan van hoe mijn situatie was, zonder oordeel. We hebben goede gesprekken gehad en zijn blijven geloven in een fijne afloop. En je had vertrouwen in mij. Beetje bij beter ging ’t beter en ik ben nu blij met de keuze die ik heb gemaakt t.a.v. het werk. Ik blijf waken voor mijn valkuilen. Het gaat goed met mij en daar ben ik dankbaar voor!"

Ze prikt overal doorheen
vrouw, 35 jr

"Het is nu bijna een jaar geleden dat ik bij Linda kwam binnenwandelen. Het was het mooiste kerstcadeau dat ik mocht ontvangen vorig jaar, coachingssessies volgen.
Ze is professioneel, kan zich heel goed inleven en laat je zelf tot inzichten komen. Ook prikt ze overal doorheen. Het is prettig om met haar te praten. Voor iemand die niet van praten houdt, zoals ik, is dat heel bijzonder. Lieve Linda (topcoach), nogmaals bedankt, je hebt me de kracht gegeven, die ik nodig had/nog steeds nodig heb."

Mezelf teruggevonden
vrouw, 31 jr
"Ik heb mezelf terug gevonden en heb dingen ontdekte over mezelf die ik of vergeten was of die ik niet wist. Ben hier heel erg blij mee en ben Linda hier heel erg dankbaar voor! Ook op de dagen dat het even niet meezat of dat ik in een dip zat, was Linda er voor me. Dankjewel!"

Vrijheid, energie
man, 29 jr
"Ik heb de activiteiten heel positief ervaren: vrijheid, denkwijze, energie, vibe. Ik kon mezelf zijn, voelde me op mijn gemak. Het heeft me weer een stuk verder gebracht in mijn ontwikkeling en ik ben blij met het resultaat: een leuke baan."

Professioneel en menselijk
vrouw, 59 jr

"In de coaching heb ik goede begeleiding ervaren bij het bewust worden van de emotionele impact van terugval in oude negatieve patronen. De coach stond open voor mijn keuzes en heeft mij daarin begeleid. Ook heeft ze me begeleid in het zoeken van een goede balans op moeilijke momenten. Ik heb me bij de coach veilig gevoeld, ook wanneer ik me fysiek en mentaal minder voelde. De coach heeft me professioneel en menselijk bijgestaan.
Uiteindelijk is alle inzet met een mooi resultaat beëindigd: een baan!"

Energieke en betrouwbare coach
man, 28 jr

"Linda is een energieke en betrouwbare coach. Voor mijn gevoel hebben wij in een aantal maanden grote resultaten geboekt. Ik weet nu waar belangrijke valkuilen bij mezelf liggen die ik hiervoor niet zag. En nog belangrijker: dankzij Linda weet ik nu hoe ik deze kan identificeren en er mee om kan gaan.”

Confronterende gesprekken en methodische aanpak
vrouw, 38 jr

"Het traject was zeer waardevol en heeft mij stap voor stap inzichten gegeven in wat ik wil en kan en ook niet kan, en hoe ik mijn doel kan bereiken. De confronterende gesprekken en methodische aanpak hebben mij het vertrouwen en de vaardigheden gegeven om toe te werken naar betaald werk op de arbeidsmarkt, passend bij mijn opleiding maar ook bij mijn gezondheidssituatie. Linda was een goede coach met een professionele en prettige werkwijze."