Ervaringen van klanten

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid

Hieronder vind je enkele ervaringen van mijn coachees:

Inzichten gebruik ik elke dag
man, 34 jr
"Linda is iemand die mij aan het denken zet over mijzelf, de zaken die belangrijk voor mij zijn en de verborgen aannames die zitten in mijn gedrag en beweegreden. Ze gaat verder dan puur technieken en weet met gerichte persoonlijke vragen en aanpak een opening te bieden voor een stroomversnelling van zelfkennis en reflectie. Het heeft mij gebracht dat ik mijn twijfel en angst tot falen heb los kunnen laten en het bedrijfje heb gestart dat enkel in mijn hoofd leefde. De inzichten die ik heb opgedaan m.b.t. mijn eigen waarde, drijfveren en talenten gebruik ik elke dag om ze in te zetten of bewust andere keuzes te maken.
Linda verstaat haar vak en voelt uitermate goed aan wat ik nodig had en op welk moment. De betrokkenheid is op een heel goed niveau, betrokken wanneer het nodig was en meer afstand wanneer ze aanvoelde dat ik zelf op weg was."

Verandering meteen zichtbaar op het werk
man, 25 jr
"De begeleiding van Linda was heel professioneel. In het begin was ik wat sceptisch maar dit werd al snel weggenomen door de kennis en kunde. Hierdoor was ik al snel overtuigd dat de coaching mij zou helpen met het verbeteren van mijn aandachtspunten. Als ik een mindere week had kon ik met Linda de situatie bespreken, hierdoor heb ik inzichten gekregen om mensen anders te benaderen. Door niet alleen te praten maar ook afbeeldingen, kaarten en boeken te gebruiken heb ik meer inzicht gekregen hoe ik sommige momenten beter zou kunnen aanpakken. Dit heeft mij heel erg geholpen met het ontwikkelen van mijn doelen, wat ook op werk direct zichtbaar was.
Ik zou het dus iedereen kunnen aanraden die een goede balans zoekt een sessie in te plannen met Linda."

Beeld van talenten, gevoel leren benutten en breder ontwikkeld
vrouw, 26 jr
" Ik heb een beter beeld van mijn talenten en weet nu beter wat wel en niet bij mij past. Ik kan nu met meer zekerheid presenteren wie ik ben en wat ik te bieden heb in mijn zoektocht naar een geschikte positie, en ik heb geleerd ook mijn gevoel mee te nemen om aan te voelen wat wel en niet bij mij past. Ik heb het coachtraject en de begeleiding van Linda als heel prettig ervaren. Door haar luisterend oor, maar ook het geven van een duidelijke richting wanneer ik dat nodig had heb ik veel uit dit traject kunnen halen, niet alleen op werkgebied maar ook wat betreft mijn bredere persoonlijke ontwikkeling. Door het delen van haar eigen ervaringen en open houding voelde ik mij op mijn gemak om zelf ook te delen en mij kwetsbaar op te stellen."

Gezonde relatie en balans tussen werk en mijn gezin
vrouw, 33 jr
"Op het moment dat ik bij jou binnen stapte was het eerste wat me opviel de rustgevende omgeving, heerlijke wierook en een stralende lach. Welkom zei je en zo voelde het ook. Wat fijn, na zo veel jaren alles opgekropt te hebben voelde ik me zo op mijn gemak, niet bang om te delen. Na onze eerste sessie was het ja met jou wil ik dit traject doen. In het traject heb ik negatief aangeleerd gedrag kunnen aanpassen. En wat ben ik blij de vruchten te plukken, met als resultaat een vast contract in de Tweede Kamer, een gezonde relatie en balans tussen werk en mijn gezin."

Goede aansluiting op mijn proces
vrouw, 35 jr
"Fijne coach, die gericht is op de coachee. Daarbij aandacht heeft voor het proces waar iemand in zit, en daar op aansluit. Je houdt je niet vast aan methodieken/vaste opdrachten hoe te werken of de sessie vorm te geven, maar werkt meer in het hier en nu en hetgeen de coachee wil inbrengen. Dit is prettig werken omdat je hierdoor goede begeleiding krijgt op persoonlijke vraagstukken, en je hier in kunt ontwikkelen. Dit hielp mij om de antwoorden voor mijn loopbaan te vinden."

Verhelderend en prettig
man, 50 jr
"Het traject heb ik als zeer verhelderend, prettig en noodzakelijk ervaren. Ik heb geleerd te geloven in mijn eigen kracht en voor mezelf op te komen. Voor bevestiging heb ik geen anderen nodig, alleen mezelf!"

Meer mezelf in sales én meer resultaat
man, 26 jr
"Ik ging ervan uit dat mijn zakelijke meetings strikt formeel zouden moeten zijn. Hierdoor kwam ik vaak niet tot de werkelijke behoefte van de klant zonder gewenst resultaat als gevolg. Linda heeft mij gecoacht in de ‘menselijke’ kant van zo’n meeting. Het heeft mij doen beseffen dat juist dit een belangrijke factor is om een vertrouwensband met een zakelijke relatie op te bouwen. Het heeft mij geleerd ‘gewoon’ mijzelf te zijn tijdens de salesgesprekken."

Bewustzijn van pijn gaf inzichten
vrouw, 44 jr
"In het begin heb ik een moment gehad dat ik dacht… uhh ik voel me nu verdrietiger dan toen ik aan de sessie begon, is dit wel voor mij, maar al snel realiseerde ik me dat het nodig was om de pijn weer te voelen om te begrijpen waarom dingen mij kwetsen en waarom ik dan reageer zoals ik reageerde in situaties. Dus eigenlijk heb ik het traject ondanks alle emoties eromheen, zeer vertrouwd en prettig ervaren. Ik ben nu bewust dat ik meer voor mijzelf moet zorgen, dat het nodig is om aan mijzelf te denken, de tijd en rust te nemen."

Mooie inzichten en meer rust
vrouw, 31 jr
"De gesprekken met Linda gingen vrijwel vanzelf, ze heeft me veel mooie inzichten gegeven en meer rust door de
juiste vragen te stellen of je een spiegel voor te zetten. Linda is een warm persoon, die door het delen van
persoonlijke anekdotes een gevoel geeft alsof je haar al langer kent. Hierdoor voelde het voor mij altijd vertrouwd
om m’n verhaal te delen."

Beter loslaten en meer focus
vrouw, 35 jr
"Ik heb het traject erg positief ervaren. Een erg fijne coach die de juiste vragen stelt waardoor je zelf achter zaken komt. Ze is rustig en luistert heel goed, zeker ook naar gevoelens die niet  uitgesproken worden. Wat me meteen opviel was dat er gericht werd op het innerlijk: wat voel ik, wie ben ik, wat vind ik hiervan en ook waar ben ik mee bezig. Ondersteund door modellen, theorieën en assessments lukte het mij om heel praktisch zaken toe te passen. Het waren eyeopeners over hoe je met kleine aanpassingen in werkwijze, denkwijze, houding ed. gewenste resultaten kunt behalen."

Bewuster van mijn gedrag
man, 27 jr

"De kennismaking voelde al zeer goed. Heel open en relaxed en het helpt dat je zelf open bent. Dit maakt het makkelijker om opener te zijn. De sessies waren zinvol en kwamen als vanzelfsprekend, wat ik als positief ervaar. Ik keek er vaak naar uit om weer een sessie te hebben. Ze hebben mij nu gebracht naar dat ik bewuster ben van mijn gedrag en dat ik meer uit mezelf wil halen.
Ik heb alles tijdens de sessies als prettig ervaren. Alles gaat lekker vanzelf en echt een perfect luisterend oor die ook de juiste dingen terug zegt. Zeker een aanrader voor iedereen die een coach nodig heeft en een duwtje in de rug kan gebruiken."

Waardevolle inzichten
vrouw, 35 jr

"In het coachtraject ben ik me bewust geworden van mijn non-verbale communicatie door de feedback die Linda me gaf. Dit gaf waardevolle inzichten. Ik waardeer haar openheid, de manier waarop ze mij op m'n gemak kon stellen en hoe flexibel ze omging met afspraken als het niet goed ging met me. Ik kan haar als coach aanbevelen."

Goed in de emotie van het probleem
man, 27 jr

"Linda is als coach betrokken en erg prettig in de omgang. Tijdens onze gesprekken wist Linda me goed in de emotie van het probleem te brengen waardoor we heel scherp kregen waar ik aan moest werken!"

Je had vertrouwen in mij
vrouw, 44 jr

"Via een kaartje wil ik jou bedanken voor de afgelopen periode. Je gaf mij de ernst aan van hoe mijn situatie was, zonder oordeel. We hebben goede gesprekken gehad en zijn blijven geloven in een fijne afloop. En je had vertrouwen in mij. Beetje bij beter ging ’t beter en ik ben nu blij met de keuze die ik heb gemaakt t.a.v. het werk. Ik blijf waken voor mijn valkuilen. Het gaat goed met mij en daar ben ik dankbaar voor!"

Ze prikt overal doorheen
vrouw, 35 jr

"Het is nu bijna een jaar geleden dat ik bij Linda kwam binnenwandelen. Het was het mooiste kerstcadeau dat ik mocht ontvangen vorig jaar, coachingssessies volgen.
Ze is professioneel, kan zich heel goed inleven en laat je zelf tot inzichten komen. Ook prikt ze overal doorheen. Het is prettig om met haar te praten. Voor iemand die niet van praten houdt, zoals ik, is dat heel bijzonder. Lieve Linda (topcoach), nogmaals bedankt, je hebt me de kracht gegeven, die ik nodig had/nog steeds nodig heb."

Mezelf teruggevonden
vrouw, 31 jr
"Ik heb mezelf terug gevonden en heb dingen ontdekte over mezelf die ik of vergeten was of die ik niet wist. Ben hier heel erg blij mee en ben Linda hier heel erg dankbaar voor! Ook op de dagen dat het even niet meezat of dat ik in een dip zat, was Linda er voor me. Dankjewel!"

Vrijheid, energie
man, 29 jr
"Ik heb de activiteiten heel positief ervaren: vrijheid, denkwijze, energie, vibe. Ik kon mezelf zijn, voelde me op mijn gemak. Het heeft me weer een stuk verder gebracht in mijn ontwikkeling en ik ben blij met het resultaat: een leuke baan."

Professioneel en menselijk
vrouw, 59 jr

"In de coaching heb ik goede begeleiding ervaren bij het bewust worden van de emotionele impact van terugval in oude negatieve patronen. De coach stond open voor mijn keuzes en heeft mij daarin begeleid. Ook heeft ze me begeleid in het zoeken van een goede balans op moeilijke momenten. Ik heb me bij de coach veilig gevoeld, ook wanneer ik me fysiek en mentaal minder voelde. De coach heeft me professioneel en menselijk bijgestaan.
Uiteindelijk is alle inzet met een mooi resultaat beëindigd: een baan!"

Energieke en betrouwbare coach
man, 28 jr

"Linda is een energieke en betrouwbare coach. Voor mijn gevoel hebben wij in een aantal maanden grote resultaten geboekt. Ik weet nu waar belangrijke valkuilen bij mezelf liggen die ik hiervoor niet zag. En nog belangrijker: dankzij Linda weet ik nu hoe ik deze kan identificeren en er mee om kan gaan.”

Confronterende gesprekken en methodische aanpak
vrouw, 38 jr

"Het traject was zeer waardevol en heeft mij stap voor stap inzichten gegeven in wat ik wil en kan en ook niet kan, en hoe ik mijn doel kan bereiken. De confronterende gesprekken en methodische aanpak hebben mij het vertrouwen en de vaardigheden gegeven om toe te werken naar betaald werk op de arbeidsmarkt, passend bij mijn opleiding maar ook bij mijn gezondheidssituatie. Linda was een goede coach met een professionele en prettige werkwijze."