De coach

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid

Linda Hennig-Wijmer - LinkedIn profiel

Au Bord du Chemin is gestart door Linda Hennig-Wijmer, een van origine HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling van mensen. Werken met en voor mensen: daar houdt ze van en ligt haar kracht.

Als coach en consultant onderscheidt zij zich door gewoon zichzelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.

Klanten voelen zich snel vertrouwd bij haar. Zij ervaren rust, maar zien ook dat Linda een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat Linda zelf open is.

Termen als rust, zorgzaam en doortastend kenmerken haar stijl van werken. Haar waarneming en reflectie op alle niveaus gebruikt ze om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

Linda is Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.


Au Bord du Chemin - waar staat die naam voor?

De naam "Au Bord du Chemin" is ontleend aan het lied "Une belle histoire" van Michel Fugain en staat symbool voor hoe zij het leven beschouwt:

  • het leven is een weg vol ervaringen en lessen,
  • wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven; omarm het en leer ervan,
  • benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng,
  • accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!

 

 

 

 

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial