De coach

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid

Au Bord du Chemin is gestart door Linda Hennig-Wijmer, een van origine HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling van mensen. Werken met en voor mensen: daar houdt ze van en ligt haar kracht.

"Als coach en consultant onderscheid ik me door gewoon mezelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.

Klanten voelen zich snel vertrouwd bij me. Ze ervaren rust, maar zien ook dat ik een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat ikzelf open ben.

In 2015 heb ik zelf de omslag van onbewust naar bewust leven gemaakt. Dat was toen hard nodig: ik vertoonde diverse signalen van een dreigende burn-out. Oude gedragspatronen werkten niet meer. Met goede hulp, veel reflectie en het opruimen van oud zeer heb ik mijn kracht weer hervonden. De grootste stap heb ik vervolgens gezet tijdens mijn coaching opleiding; daar ontdekte ik een allesoverheersende belemmerende overtuiging die al rond mijn geboorte was ontstaan. Die mindset heb ik weten om te buigen, maar het blijft werken!

Termen als rust, zorgzaam en doortastend kenmerken mijn stijl van coachen. Mijn waarneming en reflectie op alle niveaus gebruik ik om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven."

Linda is Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.

LinkedIn profiel


Au Bord du Chemin - waar staat die naam voor?

De naam "Au Bord du Chemin" is ontleend aan het lied "Une belle histoire" van Michel Fugain en staat symbool voor hoe ik het leven beschouw:

  • het leven is een weg vol ervaringen en lessen,
  • wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven; omarm het en leer ervan,
  • benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng,
  • accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!

Scroll Up