De coaches

This post is also available in: English

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid!

Linda Hennig-Wijmer – LinkedIn profiel
Au Bord Du Chemin is gestart door Linda, een van origine HR vakvrouw met passie voor verbinding en ontwikkeling van mensen. Werken met en voor mensen: daar houdt ze van en ligt haar kracht. Ze werkt als zelfstandig coach, trainer en recruiter voor particulieren en bedrijven.

Termen als nuchterheid, transparantie, zorgvuldigheid en toegankelijkheid kenmerken haar stijl van werken. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij haar.

Haar empathie en gevoel gebruikt ze om bij cliënten zelf bewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

Hanneke Stolk – LinkedIn profiel
Groei en ontwikkeling bij mensen zien en begeleiden is waar Hanneke’s hart sneller van gaat kloppen. Al toen zij als klein meisje naar groep 4 ging wist ze: “Later als ik groot ben wil ik de kinderen van groep 3 leren lezen en schrijven.”

Die ambitie is met haar meegegroeid. Na enkele jaren te hebben gewerkt in het middelbaar onderwijs en later als trainer en coach in de IT-wereld heeft zij de overstap gemaakt naar zelfstandig coachen en verzorgt ze samen met Linda trainingen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling.

Door oordeelvrij te luisteren en haar empathie te combineren met scherpzinnige vragen creëert Hanneke een open en veilige sfeer voor persoonlijke ontwikkeling.

Au Bord du Chemin
De naam “Au Bord du Chemin” staat symbool voor wat wij anderen willen meegeven:

  • het leven is een weg vol ervaringen en lessen,
  • wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven; omarm het en leer ervan,
  • benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng,
  • accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!