De coaches

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid

Linda Hennig-Wijmer - LinkedIn profiel

Au Bord du Chemin is gestart door Linda Hennig-Wijmer, een van origine HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling van mensen. Werken met en voor mensen: daar houdt ze van en ligt haar kracht.

Als coach onderscheidt zij zich door gewoon zichzelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.

Klanten voelen zich snel vertrouwd bij haar. Zij ervaren rust, maar zien ook dat Linda een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat Linda zelf open is.

Termen als rust, zorgzaam en doortastend kenmerken haar stijl van werken. Haar waarneming en reflectie op alle niveaus gebruikt ze om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

Linda is Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.

Voor opdrachten in teamcoaching werkt ze graag samen met:

Hanneke Stolk - LinkedIn profiel

Groei en ontwikkeling bij mensen zien en begeleiden is waar Hanneke’s hart sneller van gaat kloppen. Al toen zij als klein meisje naar groep 4 ging wist ze: “Later als ik groot ben wil ik de kinderen van groep 3 leren lezen en schrijven.”

Die ambitie is met haar meegegroeid. Na enkele jaren te hebben gewerkt in het middelbaar onderwijs en later als trainer en coach in de IT-wereld heeft zij de overstap gemaakt naar zelfstandig coachen en verzorgt ze samen met Linda trainingen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling.

Door oordeelvrij te luisteren en haar empathie te combineren met scherpzinnige vragen creëert Hanneke een open en veilige sfeer voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook Hanneke is Erkend coach bij de StiR.

Au Bord du Chemin - waar staat die naam voor?

De naam "Au Bord du Chemin" staat symbool voor hoe wij het leven beschouwen:

  • het leven is een weg vol ervaringen en lessen,
  • wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven; omarm het en leer ervan,
  • benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng,
  • accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!


De naam is ontleend aan het lied "Une belle histoire" van Michel Fugain. 

 

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial