Over mij

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid

De coaching praktijk Au Bord du Chemin is door mij gestart in 2018. Van origine ben ik een HR vakvrouw met passie voor verbinding en voor ontwikkeling van mensen. Werken met en voor mensen: daar houd ik van en daar ligt mijn kracht.

Als coach en consultant onderscheid ik me door gewoon mezelf te zijn: iemand die vanuit oprechte belangstelling in een ander goed luistert en observeert. Die vanuit een sterk gevoel anderen weer in contact brengt met zichzelf, zodat zij hun natuurlijke balans weer vinden.

Klanten voelen zich snel vertrouwd bij me. Ze ervaren rust, maar zien ook dat ik een spiegel kan voorhouden. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, mede doordat ik zelf open ben.

In 2015 heb ik de omslag van een grotendeels onbewust naar een bewust leven gemaakt. Dat was toen hard nodig: ik vertoonde diverse signalen van een dreigende burn-out. Oude gedragspatronen werkten niet meer. Met goede hulp, veel reflectie en het opruimen van oud zeer heb ik mijn kracht weer hervonden. De grootste stap heb ik vervolgens gezet tijdens mijn coaching opleiding; daar ontdekte ik een allesoverheersende belemmerende overtuiging die al rond mijn geboorte was ontstaan. Die mindset heb ik weten om te buigen, maar het blijft werken!

Termen als rust, zorgzaam en doortastend kenmerken mijn stijl van coachen. Mijn waarneming en reflectie op alle niveaus gebruik ik om bij cliënten zelfbewustzijn te creëren, die de basis is voor de ontwikkeling waar zij naar streven.

Ik ben Erkend Coach bij de StiR en gecertificeerd talent professional bij TMA.

Heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking waarin jij jouw wens tot verandering met me kan delen en we kunnen bespreken hoe ik jou daar in kan ondersteunen? Bel of mail me via +31 6 28474036 of linda@aubordduchemin.com; je bent van harte welkom!

LinkedIn profiel