Coaching – de basis

This post is also available in: English

Werken en leven vanuit je natuurlijke kracht en wijsheid!

Ons gedrag is grotendeels onbewust en vloeit vaak voort uit ingesleten patronen. Deze zijn ontstaan vanuit onze eigenschappen, drijfveren en talenten, (belemmerende) overtuigingen, het zelfbeeld, normen en waarden, ervaringen, enz. Dit alles vormt jouw ijsberg.

Als je merkt dat je niet (meer) zo effectief bent in je leven en/of werk, is het in kaart brengen van jouw ‘ijsberg’ de eerste stap naar verandering. Je wordt je bewust van jouw gedrag en waar jouw gedrag wel en niet in lijn is met wat je denkt en wilt.

De beweging van onbewust naar bewust gedrag brengt meer ruimte en de optie om te kiezen welk gedrag je vertoont. Met bewustzijn van je gedrag verandert alles! Als je in lijn bent stroomt de energie richting jouw doelen!

Voor het in kaart brengen van drijfveren en talenten werken we met de TMA talententest (Talenten Motivatie Analyse). TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. De methode wordt internationaal door vele organisaties gebruikt.

De methode onderkent 22 drijfveren en 44 talenten. Aan de hand van een online test wordt jouw behoefte aan de verschillende drijfveren in beeld gebracht (jouw voorkeursgedrag) en aangegeven welke talenten daarbij horen.

Wil je aan de slag?
Dan faciliteren we jou met behulp van oefeningen, visualisaties, opstellingen en andere werkvormen coachen in het bereiken van een door jou te formuleren doel. We coachen in het Nederlands of Engels.

Je kan terecht als particulier, als ondernemer, maar ook werkgevers schakelen ons in voor hun medewerkers – bij loopbaanvragen en/of bij (dreigende) burnout.

Neem contact op via linda@aubordduchemin.com of bel +31(0)6-28474036.

  

Kijk hier voor de privacyverklaring van Au Bord Du Chemin: Privacyverklaring