Coaching Startups

Startup ondernemer
Herken je dit?

  • Je hebt een dienst of product ontwikkeld en bent gestart met je eigen onderneming.Je team is organisch gegroeid en van jou als founder wordt steeds meer verwacht. De groei van je bedrijf hangt tenslotte voor een groot deel af van jouw rol als manager/ondernemer/partner en de interactie met anderen binnen en buiten je bedrijf.
  • Je opereert tegelijkertijd op operationeel, tactisch en strategisch niveau en moet daarin continu schakelen.
  • Je houdt je bezig met de dagelijkse aansturing van het team, met sales, met onderhandelingen.
  • Jij en je partner versterken elkaar in een positieve flow, maar bij stress of tegenslag kan het botsen.

Allemaal uitdagingen die jou waarschijnlijk veel energie geven, maar die ook veel energie kunnen vergen!

Hoe meer je in je kracht staat (hoofd, hart en lijf in balans) hoe makkelijker jij je doelen kan bereiken en mee kan bewegen in alle fases van de ontwikkeling van je bedrijf.

Heb je interesse in een coach die jou ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en/of met wie je wil sparren over de aansturing van jouw team? De ondernemers die ik tot nu toe heb gecoacht zijn tevreden klanten. Zij hebben ontdekt hoe waardevol het is om in alle hectiek ook tijd vrij te maken voor de eigen ontwikkeling!

Door mijn oprechte interesse en de vertrouwenssfeer kom ik met mijn vragen en interventies snel tot de kern. Daarbij speelt mijn gevoel een sterke rol. Door gebruik te maken van oefeningen, visualisaties, confrontaties, opstellingen en andere werkvormen ondersteun ik mijn klanten in het bereiken van geformuleerde doelen. Kern is: je leert hoe je optimaal in je kracht staat, waarbij hoofd, hart en lijf in balans zijn.

Het team
In een bepaalde fase van de groei van jouw onderneming kan de behoefte ontstaan om met het team te werken: teambuilding, talenten in kaart brengen, samenwerking versterken, issues aanpakken. Ook hierin kan ik ondersteunen. Daarbij kan ik gebruik maken van de TMA methode die werkt vanuit een beeld van ieders individuele talenten.

Maatwerk
Zowel de individuele coaching als de teamcoaching is maatwerk. Op basis van een intakegesprek bepalen we wat het doel / de vraag is en aan de hand daarvan formuleer ik een aanpak.

  

Ik ben geregistreerd als ‘Erkend coach’ bij StiR.

Contact
Ik kijk ernaar uit met je samen te werken! Benader me via deze link, via linda@aubordduchemin.com of bel 06-28474036.

Kijk hier voor de privacyverklaring van Au Bord Du Chemin: Privacyverklaring